Gebitsproblemen?

Voldoet uw natuurlijke gebit niet meer en heeft u een kunstgebit nodig? Of bent u al in het bezit van een prothese, maar veroorzaakt deze pijn en/of irritaties? Dan is het tijd voor een afspraak bij een tandprotheticus.

Professionele en deskundige tandprothetische zorg

Een professionele tandprotheticus vindt u bij Noordzij Tandprothetiek te Rotterdam. TPP Noordzij verzorgt allerlei tandprothestische behandelingen op een vakkundige manier. In onze praktijk hebben we alle kennis en ervaring in huis wat betreft het aanmeten, vervaardigen en repareren van gebitsprotheses.

Wij vinden het belangrijk dat u weer stralend door het leven kan gaan zonder ongemakken aan uw gebit. Daarom werken we met hoogwaardige materialen en bent u verzekerd van maatwerk.

Onze expertise wordt zeer regelmatig bijgeschoold en onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken in de tandprothectiek. Naast scholing, hebben wij in beide praktijken hygiëne hoog in het vaandel staan. Onze apparatuur is niet alleen snel en efficiënt, maar zorgt ook voor een zeer hygiënische behandeling.

Bent u op zoek naar een professionele tandprotheticus in Rotterdam? Dan bent u bij TPP Noordzij aan het juiste adres! Wij laten u weer lachen.

Kunstgebit Rotterdam praktijk

U kunt contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Ook kunt uw ons bellen op 010 – 453 05 12 (locatie boezemsingel)
en 010 – 419 25 64 (locatie Bongert).

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.