Wat is een gebitsprothese?

Een gebitsprothese is een ander woord voor een kunstgebit. Er zijn verschillende soorten gebitsprotheses, waaronder de frameprothese, partiële (gedeeltelijke) prothese en de bekende volledige prothese. Een gebitsprothese dient altijd de gaten in de mond op te vullen, zodat u weer normaal kunt kauwen en praten.

Wanneer komt u in aanmerking voor een gebitsprothese?

Als één of meerdere tanden en/of kiezen vervangen dienen te worden, komt u in aanmerking voor een gebitsprothese. Welk soort gebitsprothese het beste bij u past is afhankelijk van de situatie. De tandprotheticus geeft u meer voorlichting over de opties in uw situatie. Zo zal er gekeken worden naar de esthetiek, vorm, maat en de kleur van de prothese.

Zoekt u een aangemeten gebitsprothese? Tandprothetiek Noordzij is al jaren hét vertrouwde adres voor het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses.

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten, vervaardigen, repareren en onderhouden van alle uitneembare gebitsprotheses. Onze werknemers hebben de opleiding aan het instituut Vakopleiding Tandtechniek doorlopen en ook de opleiding Tandprothetiek.

Onze expertise wordt zeer regelmatig bijgeschoold en onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken in de tandprothectiek. Tevens zijn wij aangesloten bij de overkoepelende Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).

Werkwijze

Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken, apparatuur en materialen en daarmee zorgen wij ervoor dat u een goed aangemeten gebitsprothese heeft. Onze apparatuur is niet alleen snel en efficiënt, maar zorgt ook voor een zeer hygiënische behandeling.

Onze vakbekwame medewerkers zorgen voor een goede voorbereiding, zorgvuldige plaatsing en de beste zorg. Door het leveren van maatwerk zult u weer stralend door het leven gaan, zonder pijnlijke ongemakken aan het gebit.

Gebitsprothese onderhoud en reparatie

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van protheses. Een gebitsprothese dient goed verzorgd te worden. Achterstallig onderhoud kan zorgen voor irritaties bij het tandvlees in de onder- en bovenkaak. De levensduur van een prothese verschilt uiteraard per persoon en hoe de persoon met zijn prothese omgaat.

Heeft u een gebitsprothese en is deze kapot, neemt u dan contact op met Noordzij Tandprothetiek en dan kijken wij voor u naar een goede oplossing.

Voor de beste onderhoudsproducten voor uw kunstgebit kunt u onze webshop raadplegen.

Gebitsprothese

Praktijken

Wij staan voor u klaar in onze praktijken aan
de Boezemsingel 55 en Bongert 1 in Rotterdam.

[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]