Kwalitatief hoogwaardig kunstgebit

Zoekt u een aangemeten kunstgebit van hoogwaardige kwaliteit? Tandprothetiek Noordzij heeft ruime ervaring in de tandtechniek en heeft alle expertise in huis om u een stralend gebit te bezorgen.

kunstgebit

 

Specialist voor uw kunstgebit

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten, vervaardigen, repareren en onderhouden van alle uitneembare gebitsprotheses. Door het leveren van maatwerk zult u weer stralend door het leven gaan, zonder pijnlijke ongemakken aan het gebit.

Onze expertise wordt zeer regelmatig bijgeschoold en onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken in de tandprothectiek. Naast scholing, hebben wij in beide praktijken hygiëne hoog in het vaandel staan. Onze apparatuur is niet alleen snel en efficiënt, maar zorgt ook voor een zeer hygiënische behandeling.

Onze standaarden wat betreft hygiëne liggen hoger dan de richtlijnen die daarvoor gelden in onze bedrijfstak.

Tandprothetiek Noordzij laat u weer lachen!

kunstgebit op maat

Tandprothetische praktijk Noordzij

In onze praktijken aan de Boezemsingel 55 en Bongert 1 kijken wij graag naar een goede oplossing. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken, apparatuur en materialen en daarmee zorgen wij ervoor dat u een goed aangemeten kunstgebit heeft. Onze expertise gaat nog verder, want wij staan ook voor u klaar als u in het bezit bent van een slecht of verouderd kunstgebit.

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 010 – 453 05 12 of  010 – 419 25 64[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]