Soorten behandelingen
Noordzij Tandprothetiek maakt volledige kunstgebitten op maat, maar u kunt bij ons ook terecht voor frameprothesen en implantaten, dit gebeurt vaak na verwijzing van een tandarts of implantoloog.

Slecht passend kunstgebit?
Heeft u een slecht passend kunstgebit? Is u kunstgebit verouderd? Vaak geeft dit pijn en ongemak. Een kunstgebit gaat gemiddeld vijf tot acht jaar mee. De levensduur verschilt uiteraard per persoon. Gaat u kunstgebit los zitten en voelt het niet meer comfortabel? Neemt u dan contact op met Noordzij Tandprothetiek en informeer naar onze behandelingen. In onze praktijken kijken wij graag naar een goede oplossing. Ons personeel maakt gebruik van de modernste technieken, apparatuur en materialen en zorgen ervoor dat uw bestaande kunstgebit weer goed past.

Volledig kunstgebit op maat
Bij Noordzij Tandprothetiek kunt u terecht voor professionele behandelingen voor een volledig kunstgebit op maat. Een kunstgebit vervangt uw eigen tanden en kiezen. U kunt met uw kunstgebit eten, praten en lachen. Ons personeel is gespecialiseerd in het opmeten, maken en plaatsen van alle gebitsprotheses.

Frameprothesen
Ook voor een frameprothese kunt u terecht bij Noordzij Tandprothetiek. Als verloren tanden of kiezen in uw eigen gebit niet vervangen kunnen worden door een brug, kroon of implantaat, kunt u kiezen voor een plaat- of frameprothese. Het verschil tussen brug, kroon of implantaat en een frameprothese is dat een frameprothese uit de mond genomen kan worden. Een brug, kroon of implantaat zit vast in de kaak.

Implantaten
Het gespecialiseerde personeel van Noordzij Tandprothetiek plaatst ook implantaten. Ontbreekt er bij u een kies of tand? Dan kunnen wij een implantaat plaatsen. Dat is mogelijk in de onder of bovenkaak. Op het implantaat wordt dan een kroon of brug geplaatst.

U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten voor advies of meer informatieĀ  over de behandelingen binnen onze praktijken.

Werkruimte: Behandelingen vinden hier plaats