Kunstgebit reparatie

Heeft u al jaren een kunstgebit? En is deze verouderd of slecht passend? Voorkom pijn en ongemak aan uw kunstgebit! Bij Tandprothetiek Noordzij bent u aan het juiste adres voor de reparatie van uw kunstgebit. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in kunstgebit reparatie en onderhoud.

kunstgebit reparatieOnze vakbekwame medewerkers zorgen voor een goede voorbereiding, zorgvuldige plaatsing en de beste zorg.

Een kunstgebit gaat gemiddeld vijf tot acht jaar mee. De levensduur verschilt uiteraard per persoon en hoe de persoon met zijn kunstgebit omgaat.

 

 

Onderhoud kunstgebit
Een kunstgebit dient goed verzorgd te worden. Wanneer dit niet het geval is zullen er namelijk voedselresten achter blijven. Achterstallig onderhoud kan zorgen voor irritaties bij het tandvlees in de onder- en bovenkaak. Voor de beste onderhoudsproducten voor uw kunstgebit kunt u onze webshop raadplegen.

Kunstgebit reparatie
Gaat u kunstgebit los zitten en voelt het niet meer comfortabel aan? Wij maken gebruik van de modernste technieken, apparatuur en materialen en zorgen ervoor dat uw bestaande kunstgebit weer goed past. Loop niet langer door met een verouderd en/of loszittend kunstgebit.

Onze apparatuur is niet alleen snel en efficiënt, maar zorgt ook voor een zeer hygiënische behandeling. Onze standaarden wat betreft hygiëne liggen hoger dan de richtlijnen die daarvoor gelden in onze bedrijfstak.

Heeft u pijn tijdens het praten, kauwen of lachen? Neemt u dan contact op met Noordzij Tandprothetiek. In onze praktijken aan de Boezemsingel 55 en Bongert 1 kijken wij graag voor u naar de beste oplossing.

Is uw kunstgebit toe aan een reparatie? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]