De Praktijk

In Nederland dragen ruim drie miljoen mensen een kunstgebit. Dat aantal groeit jaarlijks door de vergrijzing van onze samenleving, maar ook omdat steeds meer mensen graag voor de dag komen met een mooi, stralend gebit.

Tandprotheticus
Als tandprothetische praktijk zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen protheses.

Modernste apparatuur
Ons personeel werkt In beide vestigingen met de modernste apparatuur en de nieuwste technologie. Ons personeel wordt zeer regelmatig bijgeschoold en is altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken in de tandprothectiek.

Hygiëne
Hygiëne nemen wij zeer serieus. Onze apparatuur is niet alleen snel en efficiënt, maar zorgt ook voor een zeer hygiënische behandeling. Onze standaarden wat betreft hygiëne liggen hoger dan de richtlijnen die daarvoor gelden in onze bedrijfstak.

Alle expertise onder één dak
In onze praktijk hebben we alle expertise in huis wat betreft het aanmeten, maken en plaatsen van uw gebitsprothese. We bieden alles onder één dak en dat betekent gemak voor u als klant. Dit maakt een behandeling zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk.