Wat is een tandprothese?

Een tandprothese is een kunstmatig element waarmee een tand vervangen wordt. Er zijn veel verschillende soorten tandprotheses, waaronder de enkelvoudige en de meervoudige tandprothese, onder- en bovenkaak prothese en gedeeltelijke gebitsprothese. Voor welke tandprothese u in aanmerking komt hangt af van uw situatie.

Mist u een tand of is uw tand zodanig versleten dat zelfs de tandarts u niet meer kan helpen? Loop er dan niet langer mee door en onderneem actie.

Over ons

Noordzij is gespecialiseerd in het aanmeten, maken en plaatsen van tandprotheses. Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij alle soorten tandprotheses vervaardigen.

Maatwerk

Een tandprothese vervangt uw missende of uw versleten tand. Elk gebit is anders en vergt daarom altijd een persoonlijke behandeling en oplossing. Noordzij zorgt voor de beste tandprothetische oplossing.

Het leveren van maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Wij luisteren aandachtig naar uw situatie en behoeftes. Hierop baseren wij ons advies en met onze expertise komen wij samen tot de beste oplossing.

Type tandprothese

Er zijn verschillende soorten tandprotheses:

De protheses hebben allemaal voor- en nadelen. Tijdens een kennismaking onderzoeken wij welk type tandprothese bij u aansluit. Natuurlijk begeleiden wij u van de start tot aan de finish van dit traject.

U staat nooit alleen en u kunt altijd contact met ons opnemen voor extra advies over uw tandprothese.

Heeft u ook zoveel last bij het kauwen van eten? Irritatie aan de boven- en/of onderkaak? Loop niet langer door met pijn aan uw gebit! Noordzij staat voor u klaar en laat u weer glimlachen. Neem direct contact op met één van onze specialisten.

Tandprothese

Tandprothetische praktijken Noordzij

Boezemsingel 55
3034 ED Rotterdam
010 – 453 05 12
info@tppnoordzij.nl

Bongert 1
3075 WB Rotterdam
010 – 419 25 64
info@tppnoordzij.nl

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]