Nieuw gebit van hoogwaardige kwaliteit

Tandprothetiek Noordzij heeft ruime ervaring in de tandtechniek en heeft alle expertise in huis om u een stralend gebit te bezorgen. Wij leveren u een kunstgebit van hoogwaardige kwaliteit waardoor u weer gemakkelijk kunt spreken, eten en lachen.

Wennen aan een nieuw gebit

In het begin zult u even moeten wennen aan uw nieuwe kunstgebit. Het gebit zit waarschijnlijk niet meteen lekker en praten en eten zijn wat onwennig. Even doorzetten en voor dat u het weet bent u niet anders meer gewend. Hou er wel rekening mee dat na verloop van tijd (na 5-8 jaar) uw mond veranderd terwijl het kunstgebit hetzelfde blijft. Het resultaat is dat uw kunstgebit wat losser komt te zitten. TPP Noordzij kan dit eenvoudig aanpassen, zie kunstgebit reparatie.

Nieuw gebit mooi houden

Als u lang van uw nieuwe kunstgebit wilt genieten moet u, net als bij natuurlijke tanden, uw kunstgebit goed onderhouden. Door het gebit goed te reinigen voorkomt u bacteriegroei, schimmels en tandsteen. Hoe u uw gebit het best kunt reinigen leest u op de pagina ‘Kunstgebit Reinigen‘.

Kunstgebit Rotterdam praktijk

U kunt contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Ook kunt uw ons bellen op 010 – 453 05 12 (locatie boezemsingel)
en 010 – 419 25 64 (locatie Bongert).

[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]