TPP Noordzij te Rotterdam

Heeft of zoekt u een kunstgebit en u komt uit de regio Rotterdam? Tandprothetiek Noordzij is reeds jaren hét vertrouwde adres voor alle werkzaamheden aan uw gebit.

Bij Noordzij Tandprothetiek kunt u terecht voor professionele behandelingen voor diverse gebitsprotheses. In onze Tandprothetische praktijk hebben we alle kennis en ervaring in huis wat betreft het aanmeten, vervaardigen en repareren van gebitsprotheses.

Slecht passend kunstgebit?

Heeft u een slecht passend kunstgebit? Is uw kunstgebit verouderd? Vaak geeft dit pijn en ongemak. Doordat het kunstgebit niet meer goed past, omdat bijvoorbeeld uw kaken geslonken zijn, kunnen er irritaties ontwikkelen die vervolgens opzwellen.

Loop niet langer door met een kunstgebit die pijn doet. TPP Noordzij kijkt samen met u naar de beste oplossing, zodat u weer normaal kunt praten, kauwen en lachen zonder pijn!

Voorkomen is altijd beter dan genezen

Een kunstgebit kan gemiddeld vijf tot acht jaar mee, echter verschilt de levensduur per persoon. Een belangrijk aspect is nazorg en nacontrole.

Wij raden u aan om toch een aantal keer per jaar langs te komen voor een controle. Op deze manier kunnen wij meten hoe het kunstgebit zit en of deze op de juiste manier is onderhouden. Na de controle kunnen wij met u de resultaten nagaan en in een negatieve uitslag, direct ingrijpen en de problemen in het beginstadium aanpakken. Zo voorkomt u zwellingen, irritaties en vooral pijnlijke situaties tijdens het praten en eten.

Voor meer informatie over het reinigen van uw kunstgebit kunt u terecht op deze pagina: ‘kunstgebit reinigen‘. Gaat uw kunstgebit los zitten en voelt het niet meer comfortabel? Neemt u dan contact op met Noordzij Tandprothetiek.

Over TPP Noordzij

Ons personeel maakt gebruik van de modernste technieken, apparatuur, materialen en zorgen ervoor dat uw (bestaande) kunstgebit weer goed past. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een nieuw kunstgebit.

Voor meer achtergrondinformatie over onze tandprothetische praktijken, locaties in Rotterdam, openingstijden, diensten of ons personeel klik dan hier.

Kunstgebit Rotterdam praktijk

U kunt contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Ook kunt uw ons bellen op 010 – 453 05 12 (locatie boezemsingel)
en 010 – 419 25 64 (locatie Bongert).

[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]